Известие

Collapse
No announcement yet.

Максимална скорост и обороти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

на бензин или на газ? ако е на бензин не знам, ако е на газ - на мен си случи съвсем същото, при висока скорост пада темп на двг, и ми замръзваше изпарителя. Иначе някакви грешки на таблото имаше ли? Компа нещо?
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1996

Comment

Първоначално публикувано от Bullit
      на бензин или на газ? ако е на бензин не знам, ако е на газ - на мен си случи съвсем същото, при висока скорост пада темп на двг, и ми замръзваше изпарителя. Иначе някакви грешки на таблото имаше ли? Компа нещо?
      На бензин. Газ нямам. Лампата за грешка си ми свети постоянно. Знам от какво е, датчика на разпределителния вал излиза като грешка, но няма никакъв осезаем или видим проблем от това. Скоро все пак ще го сменям. Въпроса е, че колата си върви добре, преди също съм я карал с над 160км/ч, пълни си оборотомера на 1ва и втора и т.н. Просто ми стана странно как изведнъж отказа да качи над 5600-5800 (приблизително) оборота, пък след 5 минути си завървя нормално.
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:02.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

да да, аз това с газта го оправих, обаче не знам какво да спосъветваме колегата, при който проблемът е с бензин...
          Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1996

Comment

Working...
          X